Afbeelding

Goed doel

Column

De laatste weken zo voor de schoolvakantie waren erg gezellig met allerlei activiteiten, van juffendag tot waterballet tot een uitje naar Iguana in Vlissingen. Ook heeft de school nog een flinke donatie gedaan aan het dierenasiel. Zo ging er onder andere een delegatie van de leerlingenraad naar dierenasiel De Bevelanden in Goes. Ze hebben daar de donatie van onze school overhandigd.


De dieren die bij het asiel worden gebracht zijn vaak ziek en dan moeten ze behandeld worden door een dierenarts. Het geld besteden ze niet alleen aan eten en drinken voor de dieren, maar ook aan medische zorg.

Ik wacht geduldig tot ik weer kinderstemmetjes hoor

In het asiel zijn de laatste tienweken veel kittens geboren. Gelukkig hebben de meeste kittens al een nieuw huis gevonden. Ook waren er honden. Die honden waren erg blij toen de leerlingenraad langskwam en ze hoopten natuurlijk dat ze mee mochten naar onze school. Helaas voor hen... want daar moet ik als schoolkat toch echt niet aan denken. Wel hoop ik dat deze honden snel nieuw baasjes vinden.

Voor nu ga ik de kinderen enorm missen nu de school een aantal weken dicht is, maar zal ik geduldig wachten bij mijn lieve baasje tot ik de kinderstemmetjes weer hoor. Dat zal voor mij het startsein zijn voor een mooi fris, maar ook spannend nieuw schooljaar. We moeten tenslotte over voldoende inschrijvingen beschikken in februari. Zo’n kwaliteitschool mag niet verloren gaan! Helpen jullie mee? Nu eerst genieten van een welverdiende zomervakantie.

Case
Schoolkat CBS de Regenboog Hoedekenskerke

Digitale krant